Jouw specialist in computerhulp, reparaties en onderhoud

Heb je weleens problemen met je computer of laptop? Of zie je regelmatig spam mails in de inbox verschijnen? Sommige computerproblemen kunnen zeer onduidelijk zijn en het is dan ook begrijpelijk dat je niet precies weet wat je moet doen om dit te verhelpen. Rudy Services is jouw specialist op het gebied van onder andere computerhulp, reparaties en onderhoud. Hieronder vallen ontzettend veel diensten, die ervoor zorgen dat wij je altijd wel verder kunnen helpen. Rudy Services staat voor je klaar! Op onze website vind je meer informatie over de producten en diensten. Zo zijn wij een servicegericht bedrijf en maken we van jouw ICT-problemen onze zorg. Vanuit ons kantoor te Mijdrecht bedienen wij zowel zakelijke als particuliere klanten, in voornamelijk in de gemeente de ronde venen, maar we hebben inmiddels ook clientèle buiten deze regio.

Computerproblemen? Kies voor Rudy Services

Indien je te maken hebt met een bepaald computerprobleem, is het belangrijk om tijdig professionele hulp in te schakelen. Zo kan eventuele schade, het verliezen van bestanden en/of verergering worden voorkomen. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je er meer haast bij hebt, omdat het te maken heeft met je werk, belangrijke documenten of persoonlijke gegevens. Voor spoedgevallen kun je ook bij ons terecht. Mocht je vragen hebben of kwesties willen bespreken die niet worden genoemd op de website, dan kun je uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen door even te bellen of te mailen.

U kunt ons bereiken op: 0297-228207
E-mail: info@rudy-services.nl

Contact

Een greep uit onze dienstverlening en producten:

Hieronder hebben we alvast een greep uit onze diensten en producten voor je op een rij gezet.

 • Computerhulp;
 • Internetproblemen;
 • Virussen en spam;
 • APK;
 • Beveiliging van jouw computer;
 • Back-up oplossingen;
 • Schade;
 • Server migratie;
 • Domein en e-mail hosting;
 • Consultancy;
 • En vele andere diensten en producten.
AFSPRAAK MAKEN
No cure, no pay
Wanneer wij geen oplossing of uitgebreide probleemoorzaak met oplossing aan u kunnen geven, betaalt u uitsluitend de onderzoekskosten.

Particulieren

Als particulier kun je dus zeker bij ons terecht. Bijvoorbeeld wanneer je vragen hebt over jouw computer, laptop, tablet, smartphone, audio- en tv-systemen en andere apparatuur. Bij ons word je zeer snel geholpen, zodat jouw probleem op korte termijn wordt verholpen. Een printer of modem aansluiten? Ook dan kun je bij ons terecht. Voor een overzicht van onze diensten kun je een kijkje nemen in het particulier menu. Zie je jouw wens, vraag of klacht er niet tussen staan? Neem dan even contact met ons op.

Particulieren

Zakelijk

Rudy Services gaat verder dan alleen het uitvoeren van onderhoud en reparaties. We houden ons namelijk bezig met de totale automatisering. De zorg houdt dus niet op bij alleen het plaatsen of repareren van de computers. Het is ons streven om jou en jouw medewerkers te allen tijde voldoende uitleg te geven over de mogelijkheden en het gebruik van de computer. Pas als alles goed functioneert en je tevreden bent, beëindigen we onze werkzaamheden. Bekijk het zakelijk menu voor meer informatie.

Zakelijk

Deze klanten gingen u voor:

computerhulp

generatoren

computerhulp

metaalbewerkingsbedrijf

computerhulp

ontspanning

poffertjeskraam

occasions

begeleiden

zwemschool