Online werkplek

Een persoonlijke online werkplek geeft u overal en altijd de beschikking over uw persoonlijke documenten, bestanden, e-mail en bedrijfssoftware. Welk

apparaat u ook gebruikt via 1 snelkoppeling op uw bureaublad heeft u connectie met uw online kantoor.

Met de online werkplek maakt uw organisatie gebruik van de snelheid en capaciteit van de online server, terwijl op uw bureau slechts een eenvoudige, energiezuinige en geluidloze mini-pc staat. Gebruikers zijn niet meer computer gebonden, want de online werkplek is te benaderen via vrijwel elk apparatuur met een internetverbinding.

De online werkplek kan volledig worden ingericht naar bedrijfsspecifieke eisen, wensen en behoeften.

7 voordelen op een rij

Alles in 1 vast tarief per maand: ondersteuning, onderhoud en de online werkplek

#1 Geen hoge eenmalige investeringen in nieuwe apparatuur en licenties

Doordat je werkt op de online werkplek en niet meer lokaal, is het niet langer nodig om dure investeringen in een nieuwe computer/server te doen. De acties die je doet worden gedaan op de server. De software licenties, net zoals ondersteuning zitten bij de online werkplek inbegrepen.

#2 Snelste glasvezel internet (1.000 Mbits)

Je werkt op de server in het datacenter en geen belemmeringen en van je lokale trage internet connectie. Je gebruikt immers de internetconnectie van het datacenter die voorzien is van de snelste glasvezel verbindingen.

#3 Automatische back-up

Elke dag automatisch een back-up van de online werkplek. Daardoor hoef je geen zorgen te maken over back-ups van lokale computers. Je gegevens staan namelijk allemaal binnen de online werkplek.

#4 Vaak voordeliger dan apparatuur op locatie

Wanneer je kiest voor een online werkplek ben je vaak voordeliger uit. Bij de online werkplek zit namelijk de ondersteuning, de werkplek, een mailbox en de software licenties.

#5 Data is beter beveiligd

Met een online werkplek staan je gegevens niet meer lokaal maar in een goed beveiligd datacentrum. Bij diefstal van je computer ben je niet je gegevens kwijt aangezien die staan opgeslagen op de server in het datacenter.

#6 Alles in 1 vast tarief per maand

Geen verassingen met hoge IT kosten, gewoon 1 vast tarief per maand voor onderhoud, ondersteuning, de werkplek, licenties en een mailbox.

#7 Minder stroomverbruik

Doordat je werkt in de Online werkplek heb je minder stroomverbruik op locatie. Een thin cliënt met een piek verbruik van 35W is al voldoende om op locatie te kunnen werken. Ook de energie slurpende server op locatie kan de deur uit, want die draait dan in de cloud.

Wil je meer informatie over de online werkplek die wij aanbieden? Laat het ons weten en we nemen graag de tijd om jou te adviseren in online werkplek die bij jou past.

U kunt ons bereiken op: 0297-228207
E-mail: info@rudy-services.nl

Contactinformatie

Rudy Services
ICT Wereld
Landsherenstraat 1
3641 JC Mijdrecht

0297-228207
info@rudy-services.nl

Bedrijfgegevens

Btw nr: NL 165611273B01
Kvk nr: 32172208

Bank gegevens

Bank: Knab bank
Iban: NL73 KNAB 0255 4168 57
Bic: KNABNL2H