Webdesign op maat

Elk bedrijf, club, hobby of ander onderwerp heeft tegenwoordig wel zijn eigen website. De uitstraling van uw bedrijf op het internet wordt tegenwoordig steeds belangrijker. consumenten en bedrijven zoeken steeds vaker op het internet naar nieuwe leveranciers, producten of andere bedrijven. Dit zorgt ervoor dat de concurrentie op het internet ook toeneemt. Een goede uitstraling van uw bedrijf online is dan ook van belang en geld als uw visitekaartje voor uw bedrijf.

Website laten maken

Het maakt niet uit wat uw dienst of product is. Geef uw bedrijf de uitstraling die het verdiend door een website op maat. Rudy Services bouwt de websites altijd met een ingebouwd CMS (Content Management System) zodat u zelf uw teksten op de website kunt aanpassen. Het design van uw website wordt volledig in uw eigen huisstijl gemaakt. Daarnaast verzorgt Rudy Services de volledige technische infrastructuur achter uw website zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Bij het bouwen van de website zal rekening gehouden worden met SEO zodat u later wanneer de website online is goed gevonden zal worden in Google.

Onderhoud op maat

Techniek veranderd snel, zo geld dat ook voor websites. Het maken van een website is wellicht al gedaan maar doordat de structuren in PHP snel veranderen moet u uw website bijgewerkt blijven voor de laatste PHP technieken. U wilt niet dat u fouten op uw website heeft waardoor u belangrijke content niet te lezen valt. Rudy Services draagt zorg dat u website blijft draaien met de nieuwste PHP versies.

Rudy Services werkt met een uitgekiend stappenplan om uw website te ontwikkelen.

U kunt ons bereiken op: 0297-228207
E-mail: info@rudy-services.nl

Contactinformatie

Rudy Services
ICT Wereld
Landsherenstraat 1
3641 JC Mijdrecht

0297-228207
info@rudy-services.nl

Bedrijfgegevens

Btw nr: NL 165611273B01
Kvk nr: 32172208

Bank gegevens

Bank: Knab bank
Iban: NL73 KNAB 0255 4168 57
Bic: KNABNL2H