Computerhulp Nieuwveen

Rudy Services is het adres waar u moet zijn voor computer onderhoud, pc / laptop reparatie en computerhulp. Wij lossen al uw computerproblemen voor een betaalbare prijs.

Uw specialist in computerhulp / reparaties en onderhoud in Nieuwveen

Voor al uw computer reparaties kunt u bij ons terecht. Hardwarematig, software matig of last van traagheid. Door de jarenlange ervaring komt het bijna nooit voor dat er geen oplossing gevonden word voor uw probleem.

Is uw pc traag of helemaal overvol met allerlei ongemaken en zou u graag weer een mooie schone computer waar u weer lekker snel mee kunt werken? Informeer dan eens naar de mogelijkheden hiervoor. Uiteraard is er in overleg een kopie van bestanden te maken die u overgezet wilt hebben.

Ook voor het installeren of updaten van bestaande software kunt u bij mij terecht. Soms is software zo verouderd dat het niet lekker meer werkt. Hiervoor hebben wij altijd een oplossing.

Ook voor het aanleggen van een netwerk bij u thuis of advies kunt u bij mij terecht. Voor bijvoorbeeld het delen van een printer in een netwerk of het aansluiten van meerdere pc’s in 1 netwerk. Uiteraard kan dit bedraad als draadloos.

Mocht u vragen hebben of kwesties willen bespreken die niet worden genoemd op de website, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 22:00.

U kunt ons bereiken op: 0610195827
E-mail: info@rudy-services.nl

Contact

Laat hier je gegevens achter en wordt teruggebeld

Naam:

Telefoon:

Een greep uit onze dienstverlening en producten:

Hieronder hebben we alvast een greep uit onze diensten en producten voor je op een rij gezet.

 • Computerhulp aan huis;
 • Internetproblemen;
 • Virussen en spam;
 • APK;
 • Beveiliging van jouw computer;
 • Back-up oplossingen;
 • Schade;
 • Server migratie;
 • Domein en e-mail hosting;
 • Consultancy;
 • En vele andere diensten en producten.
AFSPRAAK MAKEN
No cure, no pay
Wanneer wij geen oplossing of uitgebreide probleemoorzaak met oplossing aan u kunnen geven, betaalt u uitsluitend de onderzoekskosten.

Particulieren

Als particulier kun je dus zeker bij ons terecht. Bijvoorbeeld wanneer je vragen hebt over jouw computer, laptop, tablet, smartphone, audio- en tv-systemen en andere apparatuur. Bij ons word je zeer snel geholpen, zodat jouw probleem op korte termijn wordt verholpen. Een printer of modem aansluiten? Ook dan kun je bij ons terecht. Voor een overzicht van onze diensten kun je een kijkje nemen in het particulier menu. Zie je jouw wens, vraag of klacht er niet tussen staan? Neem dan even contact met ons op.

Particulieren

Zakelijk

Rudy Services gaat verder dan alleen het uitvoeren van onderhoud en reparaties. We houden ons namelijk bezig met de totale automatisering. De zorg houdt dus niet op bij alleen het plaatsen of repareren van de computers. Het is ons streven om jou en jouw medewerkers te allen tijde voldoende uitleg te geven over de mogelijkheden en het gebruik van de computer. Pas als alles goed functioneert en je tevreden bent, beëindigen we onze werkzaamheden. Bekijk het zakelijk menu voor meer informatie.

Zakelijk

Deze klanten gingen u voor:

hoveniers

generatoren

administratiekantoor

metaalbewerkingsbedrijf

bakkerrij

ontspanning

poffertjeskraam

occasions

begeleiden

zwemschool