Abonnement: serverbeheer met netwerk

ICT is tegenwoordig niet meer uit het bedrijfsleven weg te denken. Met de alsmaar toenemende digitalisering binnen de samenleving zijn computersystemen, netwerken en databases alsmaar belangrijker geworden binnen de bedrijfsvoering van bedrijven. Natuurlijk dient je bedrijf dan wel de beschikking te hebben over een goed functionerend netwerk met bijbehorende servers. Met het serverbeheer met netwerk abonnement van Rudy Services voorzie jij je bedrijf van de service om jouw netwerk altijd goed te laten functioneren. Zo hoef je je geen zorgen te maken over slecht werkende servers; deze zaken nemen wij voor onze rekening.

Altijd een netwerk dat goed functioneert met Rudy Services

Met het serverbeheer met netwerk abonnement voorzien wij je bedrijf van de service die je nodig hebt voor een netwerk dat dagelijks naar behoren werkt. Onder dit abonnement vallen alle uren voor controle, server en netwerk reparaties en het doorvoeren van updates van de server en het netwerk. Wij zullen dagelijks het functioneren van de server en het netwerk voor je controleren en beheren. Voor totaal beheer inclusief werkstations zie ons totaalbeheer pakketten. Ondersteuning van de werkstations is ook mogelijk via bijvoorbeeld de strippenkaart of “uurtje factuurtje” op basis van nacalculatie. De minimale contractduur is één jaar. Dit abonnement kan alleen na een volledige audit afgenomen worden.

Wat kun je van Rudy Services verwachten?

Als je Rudy Services inschakelt voor serverbeheer met netwerk kun je dienstverlening van een laagdrempelig ICT bedrijf verwachten. Wij onderhouden nauw persoonlijk contact met al onze klanten en maken altijd ons woord waar. Onder het abonnement vallen onder meer de volgende diensten:

  • Dagelijks onderhoud van je netwerk;
  • Optimalisatie van serverprestaties;
  • Bevorderen van de veiligheid;
  • Het updaten van software;
  • Installatie van applicaties;
  • Instellen van gebruikersprofielen.

Wil je graag meer informatie over serverbeheer abonnement? Neem dan gerust contact met ons op.

U kunt ons bereiken op: 06 – 10195827
E-mail: info@rudy-services.nl

Contactinformatie

Rudy Services
ICT Wereld
Landsherenstraat 1
3641 JC Mijdrecht

06 – 10195827
info@rudy-services.nl

Bedrijfgegevens

Btw nr: NL 165611273B01
Kvk nr: 32172208

Bank gegevens

Bank: Knab bank
Iban: NL73 KNAB 0255 4168 57
Bic: KNABNL2H